Priložnost za nakup zemljišča v Kranjski Gori z izdelanim idejnim projektom za luksuzni hotelski objekt na prvovrstni lokaciji.

EKSKLUZIVNA LOKACIJA

Območje razvoja projekta se nahaja v Kranjski Gori, ki velja za eno izmed najbolj atraktivnih turističnih destinacij v Sloveniji. Leži na skrajnem severozahodu Slovenije, na meji z Italijo in Avstrijo.

Objekt bo umeščen v zahodnem delu naselja Kranjska Gora, tik ob vznožju obstoječega smučišča.

Lokacija omogoča številne možnosti za rekreacijo: smučanje, tek na smučeh, sankanje, pohodništvo, kolesarjenje, soteskanje, rafting, plezanje, kopanje itd.

Zemljišče je od centra Kranjske Gore oddaljeno le 300m, vse storitve so dosegljive peš

 

Žičnica

0 m

Center

300 m

 

OSNOVNI PODATKI

  • velikost zemljišča: 3.717 m2
  • število enot: 77
  • število pokritih parkirnih mest: 62
  • število zunanjih parkirnih mest: 5
  • bruto površina: 8.103 m2
  • neto površina sob: 2.956 m2
  • neto površina balkonov: 650 m2
  • neto površina za bar in zajtrkovalnico: 150 m2
  • neto površina SPA: 262 m2

PREMIŠLJENA UMESTITEV OBJEKTA

Arhitekturna zasnova in umestitev objekta sledi predpisom Odloka o občinskem podrobnem prostorskem načrtu za območje pod Vitrancem v Kranjski Gori. Predviden je volumen s šestimi etažami (2K + P + 2N + M + M2). Objekt je z daljšo stranico in slemenom orientiran v smeri JV-SZ, kar omogoča osončenje vseh delov objekta v vseh letnih časih.

FLEKSIBILNA ZASNOVA

Objekt ima 4 nadzemne, 1 delno vkopano in eno vkopano etažo. V nadzemnih etažah objekta so predvidene nastanitvene enote, v pritličju je poleg nastanitvenih enot predvidena tudi recepcija, sprejem in zajtrkovalnica. V kleti so predvidene še: shrambe, garderobe za smučarje, sušilnica, servisni del, prostori za zaposlene, pralnica, kolesarnica … Enote so zasnovane fleksibilno in na enaki kvadraturi omogočajo različne tlorisne razporeditve. Možno je tudi združevanje enot.

 

SODOBNI MATERIALI

Vodilo pri izbiri materialov in barv so zemeljske barve in naravni materiali. Fasade so zasnovane s sodobnimi materiali in upoštevajo gabarite in sporočilnost obstoječih stavb v Kranjski Gori. Objekt je oblikovan moderno s prvinami tradicionalnega stavbarstva. Notranjost objekta je zasnovana sodobno, pregledno in enostavno.

Kontaktirajte nas?

Sorry, contact forms are only available inside EU.