Soseska Jurij v Šenčurju

Lokacija: Šenčur

Leto: 2021

Storitev: Razvoj lastnih nepremičninskih projektov

 

Bloka »Jurij 1« in »Jurij 2« skupaj razpolagata z 29 stanovanji, dvema bivalnima enotama za 4 študente in prostori za predšolsko varstvo otrok. Objekta povezuje skupna podzemna garaža s parkirnimi mesti, kolesarnico, shrambami ter večnamenskimi prostori. Posamezno stanovanje obsega predsobo, prostoren dnevno-bivalni prostor z odprtim tlorisom in izvedeno predinštalacijo za kamin, kopalnico ter eno ali več spalnic. Stanovanja v pritličju imajo urejene prostorne ograjene atrije, stanovanja v nadstropju pa zasebne balkone, ki nudijo visoko stopnjo zasebnosti.

 

Več o projektu.

Stanovanjska objekta z oskrbovanimi stanovanji na Bledu

Lokacija: Bled

Leto: 2020 – 2021

Storitev: Razvoj lastnih nepremičninskih projektov

 

Oskrbovana stanovanja Bled se nahajajo v prijetnem in mirnem okolju v bližini samega centra Bleda, ob Ulici Jule Vovk Molnar. V stanovanjskih objektih so bila na voljo oskrbovana in klasična stanovanja. Stanovanja so primerna tako za osebe v tretjem življenjskem obdobju, kot tudi za srednjo generacijo in mlade družine. Starejšim so namenjena prostorna in prilagojena oskrbovana stanovanja, z možnostjo naročila storitev oskrbnika, srednja in še mlajša generacija pa si že sedaj lahko zagotovi stanovanje, ki je arhitekturno oblikovano brez ovir.

Več o projektu.

Poslovni kompleks L8 Brnik

 

Lokacija: Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana

Leto: 2016 - 2020

Storitev: Posredovanje, razvoj tujih nepremičninskih projektov

 

Ureditveno območje OPC »L8« Brnik obsega približno 250.000 m2 zemljišč in se nahaja ob obvozni cesti (prestavitvi) državne ceste Kranj – letališče Brnik. Ureditveno območje je od letališča Jožeta Pučnika oddaljeno cca 500 m. Območje OPPN je namenjeno umeščanju centralnih dejavnosti (logistična, proizvodna dejavnost ter druge centralne dejavnosti).

 

Več o projektu.

Poslovni center Cubis

 

Lokacija: Šenčur

Leto: 2010

Storitev: Razvoj lastnih nepremičninskih projektov

 

Poslovno-trgovski center Cubis je zasnovan v modernem arhitekturnem slogu, še privlačnejša je zasnova njegove energetske učinkovitosti. V pritličju poslovno-trgovski center nudi pestro ponudbo blaga za sodobno bivanje ter odlično gostinsko ponudbo v restavraciji Cubis. V nadstropjih poslujejo priznana domača in mednarodna podjetja: Euro plus d.o.o., Enerdat d.o.o., Landys+gyr d.o.o., Magyar Suzuki Zrt, Vizija računovodstvo, d.d., Protim Ržišnik Perc d.o.o. in drugi.

 

Več o projektu.

Poslovna cona Žirovnica

 

Lokacija: Žirovnica

Leto: 2007 – v teku

Storitev: Razvoj lastnih nepremičninskih projektov, razvoj tujih nepremičninskih projektov

 

V zelenem okolju Občine Žirovnica razvijamo poslovno cono, namenjeno različnim dejavnostim, ki investitorjem nudi realne možnosti za uspešno podjetništvo in nove priložnosti. Obstoječi objekti v coni so: Saxonia - Franke, Exacta Normalije, Bako, Pivovarna Carniola, Zbirni center Žirovnica, TTR in Poslovno trgovski center NGEN Žirovnica.

 

Več o projektu.

Obrtno-poslovna cona Šenčur

 

Lokacija: Šenčur

Leto: 1999 – v teku

Storitev: Razvoj lastnih nepremičninskih projektov

 

Obstoječa Obrtno-poslovna cona Šenčur se nahaja med Kranjem in letališčem Brnik in obsega že približno 100.000 m2 poslovnih površin. Ureditveno območje na S strani meji na regionalno cesto Kranj – Brnik, na J strani pa cono zaključuje avtocesta Ljubljana – Jesenice. Zaradi vse večjih potreb po novih obrtno-storitvenih objektih načrtujemo širitev območja na ŠE-38 ter ureditev območij ŠE-37 in ŠE-40.

 

Več o projektu.