Poslovni prostor v pritličju objekta Cubis - ODDAMO

  • Tip ponudbe: Najem
  • Lokacija: Šenčur
  • Nadstropje: Pritličje
  • Velikost: 170.7 m2
  • Koda: 537
  • Leto gradnje: 2009

Cena: 14 €/m2

V urejenem poslovnem objektu Cubis v Šenčurju, oddamo v najem svetel poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju objekta. Prostor je sestavljen iz večih pisarn. Dostop je omogočen neposredno iz vstopne ploščadi, ki vodi vzdolž objekta mimo ostalih trgovin. 

Zaradi svoje specifične razporeditve je prostor primeren za banke, zavarovalnice ali pa tudi druge storitvene in trgovske dejavnosti. Zaradi zasteklitve, ki meji na zunanjost objekta je primeren za izložbeni oz. razstavni prostor. 

Objekt se nahaja na frekventni lokaciji ob regionalni cesti Kranj-Brnik, v bližini letališča in priključka na gorenjsko avtocesto. Ugodna lokacija ob cesti nudi možnost oglaševanja. V objektu imajo svoje sedeže priznana domača in mednarodna podjetja.
V objektu se nahaja gostinski lokal, kjer je poskrbljeno za malico zaposlenih.

Pred objektom je zagotovljena souporaba parkirnega mesta za stranke. Za zaposlene je možen najem parkirnih mest v kletnih etažah stavbe. Cena za najem parkirnega mesta je 47,00 € + DDV. 

Cena za najem prostora znaša 14,00 €/m2 + DDV. 
Obratovalni stroški v ceni niso všteti. 
Varščina je v višini treh mesečnih najemnin.

Prostor je na voljo s 1.9.2023. Pogodba o najemu se sklene za obdobje enega leta z možnostjo podaljšanja.

Za vse dodatne informacije ter ogled pokličite na 030 488 300.


Prosimo, izberite tako datum kot čas ogleda.

Rezerviraj si termin ogleda

Prosimo izberite željeni termin ogleda. Ogledi so možni od ponedeljka do petka med 7:30 in 15:00 uro. Izbrani termin ne šteje za dokončni. Potrditev rezervacije termina boste prejeli po mailu

Pošlji povpraševanje