Priložnost za vašo rast v poslovni coni Šenčur

 

 

  

 

Kje?

Obstoječa Obrtno-poslovna cona Šenčur se nahaja med Kranjem in letališčem Brnik in obsega že približno 100.000 m2 poslovnih površin.

Ureditveno območje na S strani meji na regionalno cesto Kranj – Brnik, na J strani pa cono zaključuje avtocesta Ljubljana – Jesenice. Poslovna cona Šenčur se nahaja na frekventni lokaciji ob regionalni cesti Kranj-Brnik, v neposredni bližini mednarodnega Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana in dveh avtocestnih priključkov na gorenjsko avtocesto, ki je del X. panevropskega koridorja (Salzburg – Solun).

Zaradi vse večjih potreb po novih obrtno-storitvenih objektih načrtujemo širitev območja v enotah urejanja prostora ŠE-38 ter ureditev območij ŠE-37 in ŠE-40.

Zakaj mi?

Več kot 25 let izkušenj in 10 razvitih projektov v poslovni coni Šenčur, za katere smo pripravili Občinske podrobne prostorske načrte, jih sprojektirali, koordinirali izvedbo, nadzorovali izvedbo in pridobili uporabno dovoljenje, še vedno pa jih tudi operativno upravljamo – vse s svojimi strokovnjaki znotraj Skupine Ržišnik Perc.

 

Nova poslovna stavba »CUBIS 2«

Namembnost: proizvodnja, servisna dejavnost, medicinska dejavnost, skladišče, logistika,  lokali in pisarne

  • projekt tržimo kot celoto in po delih
  • enote so združljive
  • za vaše potrebe koncipiramo individualne rešitve
  • prodajamo nefinalizirane prostore
  • nudimo opcijo finalizacije in opreme prostorov na ključ
  • ponudbe izdelamo na osnovi razgovora in vaših potreb

Za objekt imamo že pridobljeno gradbeno dovoljenje. Zato vas vabimo, da skupaj najdemo projektne rešitve za vašo dejavnost.

Za več informacij prenesite PDF brošuro s pomočjo spodnjega obrazca.

Izpolnite kontakni obrazec in prejmite brošuro

Zaupajte nam vaše želje!

Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

Kontakt