Priložnost za vašo rast v poslovni coni Šenčur

 

Sodoben in estetsko dovršen objekt

Objekt je zasnovan predvsem za zdravstvene dejavnosti ter z zdravstvom povezane poslovne dejavnosti, kar omogoča prilagodljivost glede na potrebe strank.

Moderna arhitektura bo poskrbela za prijetno, svetlo in produktivno delovno okolje. Velike steklene površine bodo ponujale prečudovite razglede na okoliške hribe in zagotavljale veliko naravne svetlobe.

Objekt vas bo navdušil s svojo trajnostno zasnovo in energetsko učinkovitostjo, kar oblikuje kakovostno poslovno okolje, povezano z naravo.

Zavedamo se pomena dostopnosti, zato bo objekt Arcus ponujal zadostno število parkirnih mest za obiskovalce, zaposlene in poslovne partnerje. Parkirno mesto si boste lahko izbrali v kletni garažni hiši ali na zunanjem parkirišču.

 

Odlična in hitro dostopna lokacija

Lokacija ponuja popolno ravnotežje med mestno dostopnostjo in mirno, naravno okolico, kar prispeva k pozitivni izkušnji za obiskovalce, paciente in stranke oziroma vse, ki bodo Medicinski center Arcus obiskali.

Objekt se nahaja ob vhodu v Poslovno cono Šenčur, tik ob priključku na gorenjsko avtocesto in le nekaj minut stran od mednarodnega Letališča Jožeta Pučnika. 

  

Možnosti sodelovanja

Ustvarili smo okolje, ki bo spodbujalo rast in uspeh vseh uporabnikov objekta.

Objekt bo ponujal različne modele sodelovanja - od možnosti NAKUPA do fleksibilnih opcij NAJEMA prostorov. 

 

Enote so raznovrstne, v velikosti od 60,00 m2, ki se lahko združujejo v večje površine, glede na specifične zahteve vaše dejavnosti.

Skupno je na voljo 2.780 m2 kakovostnih in funkcionalnih površin. 

Za podrobne informacije o CENAH, TLORISIH in MOŽNOSTIH ZDRUŽEVANJA enot nas kontaktirajte in si zagotovite svoj prostor v sodobnem poslovnem okolju! 

Skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vas.

 

Kontakt

 

Izpolnite kontaktni obrazec in prejmite brošuro