Želite, da vas redno obveščamo o aktualni ponudbi in novih projektih? Naročite se na naše e-novice.

Organizacija dogodkov in najem prostorov

V Poslovnem centru Cubis lahko najamete večnamenski prostor, sejne sobe ali učilnico.

Politika zasebnosti

Na tem mestu si lahko preberete na kakšen način podjetje RP investicije d.o.o. izvaja politiko zasebnosti v skladu z zakonskimi določili. Podrobneje je opisan način zbiranja vaših osebnih podatkov, namen njihove uporabe in onemogočanje njihovega posredovanja tretjim osebam.

Podjetje RP investicije d.o.o. skrbi za varovanje vaših osebnih podatkov, tako da deluje v skladu s predpisi in zakoni (podlaga: Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1, Ur. l. RS št. 94/07 in Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov – GDPR s pričetkom uporabe dne 25.05.2018).

1.      Veljavnost in uporaba politike zasebnosti

 Politika zasebnosti velja in se brez izjem uporablja za:

  • vsakega uporabnika spletnih strani podjetja RP investicije d.o.o., ob prvem in vsakem nadaljnjem obisku ter
  • vsako osebo, ki podjetju posreduje svoje osebne podatke v kakršnikoli obliki.

Politika zasebnosti se lahko spremeni oziroma dopolni brez vnaprejšnjega opozorila ali obvestila v skladu z zakonskimi predpisi, ki so takrat v veljavi. Aktualna verzija politike zasebnosti je objavljena na https://www.rpinvesticije.si/politika-zasebnosti.

2.      Opredelitev pomembnih izrazov

Osebni podatek je vsak podatek, ki se nanaša na določeno fizično osebo in jo ta podatek tudi določa (ime in priimek, naslov, telefonska številka, EMŠO, ….).

Lastnik spletnih strani je podjetje RP investicije d.o.o., upravljalec le teh pa je podjetje Creatim Ržišnik Perc d.o.o..

Uporabnik spletnih strani je vsaka oseba, ki dostopa do predmetnih spletnih strani, ne glede na način.

3.      Vrste podatkov katere zbiramo

Osebni podatki, ki se zbirajo na spletnih straneh z izpolnitvijo  kontaktnega obrazca, v katerega vpisujete vaše ime in priimek, telefon, e-poštni naslov, se zbirajo izključno z namenom vzpostavitve komunikacije z vami. Enako velja tudi za podatke, ki nam niso posredovani preko kontaktnega obrazca na spletnih straneh.

Na podlagi zbranih informacij, ki so z vaše strani oddane prostovoljno, je podjetju RP investicije d.o.o. omogočena vzpostavitev neposrednega kontakta in odzivnost na vaše povpraševanje v najkrajšem možnem času.

Podatki, ki jih zbiramo pri pošiljanju e-novic, se shranjujejo pri ponudniku storitve e-Direkt, to je podjetje Creatim Ržišnik Perc d.o.o. in so dostopni zgolj in samo podjetju RP investicije d.o.o. ter upravljalcu z našimi podatki podjetju Protim Ržišnik Perc d.o.o. za namen, ki je opredeljen v predmetni politiki zasebnosti.

Občutljivih osebnih podatkov (rasno in narodno poreklo, versko prepričanje, politična opredeljenost, itd.) ne zbiramo in ne shranjujemo.

4.      Namen obdelave podatkov

Osebne podatke, ki jih zbiramo na naših spletnih straneh in z neposrednim kontaktom, uporabljamo izključno in samo z namenom komuniciranja in obveščanja.

5.      Pravice imetnika osebnih podatkov

Prijava na e-novice pomeni, da se strinjate oziroma nam dovoljujete, da vam jih periodično pošiljamo.

Od prejemanja e-novic oziroma prenehanja komuniciranja z naše strani  imate vedno možnost odjave, kar bomo dosledno spoštovali.

Kot imetnik osebnih podatkov imate pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov iz naših seznamov.

Možnost odjave boste še naprej imeli v vsakem e-sporočilu, ki ga prejmete od nas oziroma z dopisom na e-naslov jogpAsqjowftujdjkf/tj, na katerega lahko naslovite tudi zahtevek po uveljavljanju pravic imetnika osebnih podatkov.

6.      Posredovanje podatkov

Osebnih podatkov, ki jih pridobimo na naših spletnih straneh in z neposrednim kontaktom, nikoli ne posredujemo tretjim osebam, v kolikor za to nimamo vašega predhodnega in izrecnega pisnega dovoljenja.

7.      Rok hrambe podatkov

Osebne podatke hranimo časovno neomejeno oziroma do vaše odjave.

8.      Definicija piškotkov

Majhne tekstovne datoteke na vašem računalniku znotraj katerih se shranjujejo informacije o tem, kolikokrat obiščete določeno spletno stran in kaj vas ob tem zanima so t. i. piškotki. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov oz. informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Vedno imate možnost, da piškotke zavrnete oziroma jih izklopite v vašem spletnem brskalniku.

Seznam piškotkov, ki jih uporabljamo:

Ime piškotkaNamenTrajanjeIzvor
_ga Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics

Piškotke uporabljamo zgolj za analizo obiskanosti naših spletnih strani.

Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

9.      Povezave do drugih spletnih strani

Ta politika zasebnosti izključuje vse druge spletne povezave in mesta (vključno z socialnimi omrežji), tudi če ste povezavo nanje našli na naših spletnih straneh. Uporaba teh povezav je izključno vaša odločitev in v tem primeru podjetje RP investicije d.o.o. ne odgovarja za ustrezno izvajanje varnostne politike.

Priporočamo, da pri vsaki spletni strani, ki jo obiščete, preberete njihovo politiko zasebnosti.

Če imate kakršnokoli vprašanje ali potrebujete dodatno pojasnilo glede izvajanja politike ravnanja z osebnimi podatki podjetja RP investicije d.o.o. nas lahko vedno kontaktirate na naslovu jogpAsqjowftujdjkf/tj in z veseljem vam bomo odgovorili.

RP investicije d.o.o.